Kjære venner!

Når dette programmet kommer kan vi se tilbake på en innholdsrik jubileumshelg. Vi har også litt etter litt kunnet ta i bruk de nye lokalene våre, selv om de ikke er helt ferdige ennå. Forhåpentligvis har også våren etter hvert gjort sitt inntog, med lys og varme og alt det ellers innebærer. Med dette programmet håper vi igjen å kunne bidra til interessante, givende og spennende møter og samtaler rundt ulike temaer.

I den stille uken og påsken feirer vi Menneskevielsens handling daglig. Fra mandag til og med onsdag - og på lørdag - treffes vi til samtale om dagens hendelser og skriftsted. På Skjærtorsdag, 14. April kl. 18.00, har vi en musikalsk kveldsandakt med preken, og på Langfredag leser vi pasjonshendelsene klokken 15.00, også dette med en musikalsk innramming. Det gjennomgripende temaet i den stille uken og i påskens betraktninger blir offer. Til pinse vil vi holde Menneskevielsens handling tre dager, 4., 5. og 6. juni. Søndag 4. juni kommer den antroposofiske legen Anette Bender og Daniel Rudklint til sammen å holde et miniseminar rundt temaet angst, ensomhet og fellesskap.

Vi har ansatt ny kontormedarbeider i 20 prosent stilling. Solbrit Holm er lærer, opprinnelig fra Nord- Norge, men har i mange år bodd i Oslo. Hun pakker ned kontoret i det gule huset, og bygger det opp igjen i nybygget. I den forbindelse legger vi ned fasttelefonen fra 1. Mai, og nytt nummer er 930 38 796.

Vi vil også minne alle på at sommertiden gjelder fra og med søndag 26. mars. Klokken skal altså stilles frem en time denne natten.

Program KiO våren 2017

Logg inn