Kjære venner!

Høsten er tiden for å vende seg innover igjen. Dagene er kortere, kveldene kjøligere, ferien er over og hverdagen har begynt. Mange syns det er godt. I Mikaelkirken begynner også hverdagen å vise seg etter all byggingen. Utearealet er blitt fint, og innvendig faller alle småting etter hvert på plass. Det er også godt.

Vi vender oss utad i vår store fellessatsing STEINERUKA, se vedlagt program. En rikholdig meny av arrangement som viser bredden og dybden i antroposofisk inspirert virksomhet.

Pauline Munch Brudal har utstilling i foajeen fram til 24. september, og 26. september åpner Kjetil Skøien sin utstilling.

Legg gjerne en høsttur til Trondheim eller Bergen, som feirer vårt 90-årsjubileum i september og oktober, se programmet.

Søndag 22/10: Ole Martin Holte er tidligere Fransiskanermunk, nå gift og har tre barn. Han er fortsatt katolikk, og arrangerer reiser i Frans av Assisis fotspor. Holte forteller om Frans av Assisis liv og lære, og kanskje blir vi også klokere på den nåværende pave, som har valgt Frans av Assisi som sin ledestjerne.

Lørdag 28/10, kl. 11.30 – 14.30: Menneskemøter og Empatisk Kommunikasjon.
På seminaret vil psykolog, dr. philos. Lisbeth Holter Brudal fortelle fra sitt nye forskningsprosjekt «Dialogøyeblikk». Prosjektet tar utgangspunkt i resultater fra bruk av Empatisk Kommunikasjon. Dette er et verktøy for menneskemøter og en væremåte. Empatisk Kommunikasjon bygger på kunnskap om menneskets medfødte evne til empati og medfødte behov for kontakt.

Påmelding til Kristine Høiland, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Pris: kr. 100.- pluss enkel servering.

Vi takker for alle økonomiske bidrag til Kristensamfunnet. Uten dem går det ikke å drifte Mikaelkirken i Oslo.

Menneskevielsens handling: Torsdager, lørdager og søndager samt fredag 29.09.
Søndagskafé etter Menneskevielsens handling.
Søndagshandling for barn: Søndager kl. 11.10 når det er minst to barn til stede.
Studiegruppe om evangelieteksten torsdager kl. 11.00.
Kristensamfunnets kor, Cor Carmina øver i kirken mandager kl. 19.00.
Konfirmantundervisningen begynner torsdag 7. september med informasjonsmøte kl. 17.00.

 program kio sept okt 2017

Steineruka 2017

24. september til 1. oktober 2017

Antroposofiske virksomheter og arbeidsfelt inspirert av Rudolf Steiner, viser seg frem i det offentlige rom på ulike arenaer i løpet av den siste uken i september – hvert år.

Besøk steineruka.no

Logg inn